1imsmart2015b

Testimoni Sebagian Peserta Dan Orang Tua Peserta I’M SMART SUPERCAMP 2014

 

SEBAGIAN TESTIMONI PESERTA  I’M SMART SUPERCAMP 2014


Gary Tambunan (SMA CENDANA, Pekan  Baru, Administrasi Fiskal UI)

Selama belajar di i’m smart ( i’m smart camp ), gue merasa terbantu dalam persiapan ujian. Awalnya gue pesimis bisa masuk UI, tapi berkat i’m smart gue bisa masuk ui. Hahaha. Tentor-tentornya juga professional. Kita juga di bimbing dalam memilih jurusan yang sesuai dengan kemampuan kita.
Pesan: semoga i’m smart makin jaya dan semoga i’m smart selalu bisa mengantarkan siswanya ke pintu kesuksesan.

Urfa Adzkia (SMA IT Nurul Fikri, Depok, Landscape IPB)

Seneng seru untuk pengalaman baru, sampe ganti kamar 2 kali. Gurunya juga asik bisa belajar jam 3 pagi. Pesan: makin baik dalam segala aspeklah pokoknya

Winelda (SMA Unggul Aceh Selatan, FKG UNIV. Syahkuala Aceh)

memang banyak tempat bimbel yang katanya bagus dan menjanjikan, tapi Cuma 1 bimbel yang tidak hanya umbar omong. Im smart jawabannya, belajar jadi asyik, semangat dan seru dengan tentor-tentor yang berpengalaman, saya rasakan sendiri, terimakasih im smart supercamp atas bimbingannya…

Alita / Lala (SMA Jakarta Islamic School, PWK ITS)

aku ikut i’m smart ga dari awal mulai karena aku ikut intensif di salah satu bimbel di Jakarta tapi disana passing grade aku ga naik-naik jadi akhirnya aku masuk ke i’m smart dan ternyata benar passing grade aku langsung naik sampe akhirnya aku bisa di terima di kampus aku sekarang ini, guru-gurunya rata-rata punya cara cepet jadi kita gampang ngerti dan ngerjainnya, walalupun belajar sampe malem-malem tapi karena bareng temen-temen jadi gak berasa, sampe disuruh-suruh tidur sama tentor disana dan tentornya selalu ada 24 jam jadi mau belajar kapanpun bisa, abis subuh sampe malem sekalipun, makasih I’M SMART

Fahd Naufal Murtado (SMA  LTI-IGM , Palembang. T.  Perkapalan  UI)

belajarnya seru. Ga bosen. Kita jadi suka sama soal, tentornya pun keren-keren. Pokoknya, ikut kesana. Masa depan cerah deh!!

Fathia Rosyida (SMA N 70 Jakarta, F. Kedokteran  Univ. Brawijaya)

Seru, pengajarnya asik-asik dan ngajarnya juga enak, kayaknya mending belajar 3 tahun di I’M SMART daripada belajar disekolah. Temennya juga rame dan kekeluargaan banget. Pesannya banyakin guru aja pas belajar malam hehe..

Damas (SMA Dwi Warna, Administrasi Negara UI)

walaupun capek belajar terus menerus kurang lebih 50 hari, saya senang bisa mengikuti I’M SMART 2014 karena selain suasananya sangat  nyaman untuk belajar, guru-guru pembimbing yang mengajarkan juga sangat ahli dalam bidangnya masing-masing. Pesan: untuk peserta I’M SMART  yang selanjutnya, lebih ditekankan kedisiplinannya walaupun sedikit memaksa. Apalagi jika menghadapi orang seperti saya hahaha

Pavita R Sari (SMA N 58 Jakarta, Geografi UI)

makasih banyak I’M SMART. Berkat I’M SMART, Alhamdulillah saya keterima di geografi UI. Saya senang  sekali bisa ikut I’M SMART, semuanya seru banget, contohnya anak-anaknya, kompak banget! Terus guru-gurunya juga  baik dan sabar ngadepin anak murid yang males-malesan masuk kelas sampe disamperin ke kamar asrama segala. Pesannya:  lebih disiplin dan tegas  aja jam belajarnya biar anak murid lebih mateng persiapan untuk sbmptn dan umbptn

Bintang  Putri Mahayana (SMA N 17 Palembang , T. Arsitektur  ITS)

I’m smart tuh bukan Cuma sekedar bimbel buat aku, tapi keluarga. Disana aku bisa  belajar  soal-soal bentuk apapun, soal lama sampai soal paling up to date. Bisa Tanya sepuasnya sama tentor-tentor bahkan tutor sebaya sama teman-teman lainnya. Tapi bukan berarti kegiatan kita Cuma monoton belajar aja, banyak kegiatan outdoor naik sepeda kuning UI, berenang, outbound, visit campus, puasa senin-kamis bareng, shalat subuh-maghrib berjamaah, pokoknya banyak deh. Pokoknya bikin kita ga stress. Now I’ve proved that I’m smart supercamp is the best choice to guide me to my dream campus. Now, it’s you turn! Your dream campus is a waiting for you 

Muhammad Dzaki (SMA IT Nurul Fikri Depok, Ilmu Komputer UI)

seru banget belajar di I’m smart, selain bisa focus belajar, ane juga dapet teman-teman baru dari berbagai daerah, pokoknya nyesel deh kalo ga ikut I’m Smart supercamp.. pesan: sukses terus buat I’m smart supercamp

Chyntia Aryanti (SMA Jakarta Islamic School Jakarta, Ilmu Gizi UI)

makasih banyak buat semua guru dan staff yang baik banget sama kita selama ngcamp disini. Gurunya sabar ngajarin sampe larut malam, staffnya baik, teman-temannya udah kayak saudara sendiri, jadinya homesick terobati 😀 yang lagi baca ini dan punya mimpi, buruan join I’m smart camp dan kelar mimpimu disini.

SEBAGIAN TESTIMONI PARA ORANG TUA  PESERTA  I’M SMART SUPERCAMP 2014

Pak Tantawi Haris, Banda Aceh (Ayahanda Wienelda SMA Unggul Aceh Selatan)

Terima kasih I’m smart supercamp, berkat bimbingan dari tentor-tentor yang sudah berpengalaman bisa meluluskan anak saya di FKG idaman anak saya, I’m smart supercamp memang is the best

Machfud Asmudianto, Palembang, Ayahanda Bintang Putri SMA Unggulan Negeri 17 Palembang

sebagai orang tua siswa yang sedang berjuang merebut bangku PTN, tentu harapan terbesar utama adalah lolos saringan masuk ptn. Dengan mengikuti Camp I’m Smart supercamp, modal berjuang awal di dapat yaitu “kepercayaan diri siswa mengingkat” ditambah dengan program materi belajar yang intens dan konseling gratis dari mentor, keyakinan saya sebagai orag tua langsung terasa dan benar terbukti. Luar biasa peningkatan kemampuan anak dalam waktu yang relative singkat.
Pesan: semoga I’m smart lebih banyak membuka cabang-cabang di tempat lain selain Jakarta, agar lebih banyak siswa-siswa potensial yang terbantu dan lolos PTN sesuai harapan.

Ortu Cintya Astari (SMA N 1 Makassar)

saya orang tua dari cintya Astari Dhaneswara, mengucapkan thanks  kepada I’m smart. Alhamdulillah anak saya keterima di Farmasi UI, sesuai dengan harapannya, menjadi ahli obat-obatan. Selama bimbingan, banyak manfaat yang diperoleh anak saya, yang utama selain akademis, yaitu pendidikan spiritual. Sejak dari I’m smart, Alhamdulillah anak saya sudah mulai menutup auratnya, juga anak saya lebih mandiri dan bersikap lebih sederhana. Terima kasih I’m smart..

Dokter Herman (Ortu Fathia Rosyida, SMA N 70 Jakarta)

Alhamdulillah anak saya Fathia Rosyida diterima di Fakultas Kedokteran jurusan pendidikan dokter Universitas Brawijaya. Sesuai dengan keinginan dan cita-cita saya sebagai orang tua. Terima Kasih kepada I’M SMART yang telah banyak membantu proses belajar anak saya

Bpk. Murtadho (Ayahanda  Fahd Naufal Murtadho, SMA LTI IGM Palembang)

Begitu beratnya saat menghadapi keinginan anak untuk kuliah di perguruan tinggi yang favorite dan bermutu, tantangan  amat terasa makin berat ketika menyadari bahwa SMA nya bukanlah SMA yang amat istimewa yang memiliki segudang prestasi akademik. Rasa takut semakin  jadi saat menyadari besarnya persaingan sesama lulusan SMA terlebih dengan SMA yang memiliki keunggulan akademik. Semua kekhawatiran kami tumpukan kepada Allah SWT dengan tak henti hentinya  dgn doa dan harapan. Alhamdulillah kegalauan kami mulai sedikit pudar tatkala I’M SMART datang ke sekolah ( SMA LTI IGM Palembang ) menawarkan sebuah program super intensive, selama 50 hari lebih anak kami mengikuti program ini yang lebih membanggakan program I’M SMART tidak hanya membangun kompetensi akademik, tetapi mental dan spritual, semua upaya dibangun secara  mumpuni dan lengkap dan hasilnya …. passing grade anak kami meningkat secara signifikan dan alhamdulillah anak kami di terima di teknik perkapalan UI, Thanks I’M SMART terus membangun kader menuju manusia cerdas.

Komentar

  1. Salvatore Ferragamo mengatakan:

    Salvatore Ferragamo

    […]Sites of interest we have a link to[…]

  2. Little Lunch Suppen mengatakan:

    Little Lunch Suppen

    […]Sites of interest we’ve a link to[…]

  3. non-operative treatment of fistula

    […]always a massive fan of linking to bloggers that I love but don’t get a great deal of link appreciate from[…]

  4. goroskop strizhek na dekabr 2017

    […]very handful of web sites that occur to be detailed below, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out[…]

  5. xmobile pro mengatakan:

    xmobile pro

    […]here are some hyperlinks to sites that we link to because we assume they are worth visiting[…]

  6. apps download for windows 10

    […]below you will discover the link to some websites that we consider it is best to visit[…]

  7. free download for pc mengatakan:

    free download for pc

    […]the time to study or check out the content material or web pages we have linked to beneath the[…]

  8. free porn xxx mengatakan:

    free porn xxx

    […]here are some links to web sites that we link to for the reason that we consider they’re worth visiting[…]

  9. Bvlgari mengatakan:

    Bvlgari

    […]the time to study or check out the material or web pages we’ve linked to beneath the[…]

  10. Chloe mengatakan:

    Chloe

    […]Every after in a when we decide on blogs that we read. Listed beneath would be the latest web sites that we choose […]

  11. コンタクトレンズ 激安

    […]we prefer to honor a lot of other world wide web sites on the internet, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages worth checking out[…]

  12. Giantonio mengatakan:

    Giantonio

    […]that could be the finish of this report. Right here you’ll discover some web pages that we believe you will value, just click the hyperlinks over[…]

  13. muay thai kicking bags

    […]we like to honor lots of other web internet sites on the net, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

  14. BESTEK 2000 Watt Power Inverter

    […]one of our guests not long ago proposed the following website[…]

  15. best mcat cars tutor mengatakan:

    best mcat cars tutor

    […]just beneath, are various entirely not connected web-sites to ours, even so, they are certainly really worth going over[…]

  16. how does a vibrator work

    […]we like to honor lots of other internet internet sites around the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

  17. BESTEK Power Inverter 1000 Watt

    […]The information and facts mentioned inside the post are some of the top obtainable […]

  18. 400W car inverter mengatakan:

    400W car inverter

    […]one of our visitors just lately recommended the following website[…]

  19. interracial porn xxx mengatakan:

    interracial porn xxx

    […]Here is a superb Weblog You may Discover Exciting that we Encourage You[…]

  20. Telefonu remonts mengatakan:

    Telefonu remonts

    […]that is the end of this article. Right here you will locate some web-sites that we feel you’ll enjoy, just click the links over[…]

  21. Contract electronic manufacturing

    […]please pay a visit to the sites we adhere to, such as this 1, because it represents our picks through the web[…]

  22. travellergram mengatakan:

    travellergram

    […]we like to honor lots of other world wide web websites around the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages worth checking out[…]

  23. midnight blue trim Tangsoodo uniforms

    […]Every as soon as in a though we select blogs that we read. Listed below would be the most up-to-date sites that we pick out […]

  24. sex toy haul mengatakan:

    sex toy haul

    […]The details talked about in the report are some of the most effective obtainable […]

  25. online game like cards against humanity

    […]The data talked about inside the article are several of the best accessible […]

  26. the benefits of healthy eating

    […]we came across a cool internet site which you could possibly delight in. Take a appear in case you want[…]

  27. types of zumba training

    […]Here are some of the web pages we advise for our visitors[…]

  28. ผ้าฝ้าย mengatakan:

    ผ้าฝ้าย

    […]just beneath, are several absolutely not associated web sites to ours, on the other hand, they may be surely worth going over[…]

  29. adobe products mengatakan:

    adobe products

    […]Here is a great Weblog You may Find Intriguing that we Encourage You[…]

  30. http://www.hunnitbrand.com

    […]Every after inside a although we decide on blogs that we study. Listed beneath would be the most up-to-date websites that we select […]

  31. stretchfolie mengatakan:

    stretchfolie

    […]check below, are some entirely unrelated websites to ours, however, they are most trustworthy sources that we use[…]

  32. car radio codes mengatakan:

    car radio codes

    […]check beneath, are some completely unrelated internet websites to ours, however, they are most trustworthy sources that we use[…]

  33. relationship mengatakan:

    relationship

    […]Here is a superb Weblog You may Discover Interesting that we Encourage You[…]

  34. farming simulator 2019 mods

    […]below you will come across the link to some web pages that we feel it is best to visit[…]

  35. central vacuole function

    […]although internet websites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they are in fact worth a go by, so have a look[…]

  36. Hayward mengatakan:

    Hayward

    […]usually posts some quite exciting stuff like this. If you are new to this site[…]

  37. Joe Alvarez mengatakan:

    Joe Alvarez

    […]please check out the web sites we follow, such as this a single, as it represents our picks from the web[…]

  38. Stepfamily Porn Online

    […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nevertheless genuinely really worth taking a look, whoa did one particular master about Mid East has got far more problerms too […]

  39. پروکسی Mtproto mengatakan:

    vpn ایفون

    It is likely to be end of mine working day, however before complete I am looking through this fantastic submit to improve my experience.

  40. vpn ایفون

    Hello there colleagues, how is all, and what you would like for to say about this put up, in my see its truly incredible made for me.

  41. xxnxx mengatakan:

    xxnxx

    […]that could be the finish of this write-up. Here you will come across some websites that we think you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[…]

  42. Jimmy Choo mengatakan:

    Jimmy Choo

    […]we came across a cool website which you could enjoy. Take a search when you want[…]

  43. top 10 container houses

    […]here are some links to web pages that we link to mainly because we think they’re really worth visiting[…]

  44. chlamydia symptoms in men

    […]we like to honor a lot of other web web sites on the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

  45. how to choose a vibrator adam and eve

    […]Here is a great Blog You may Discover Interesting that we Encourage You[…]

  46. Crypto Fund mengatakan:

    Crypto Fund

    […]the time to read or check out the subject material or web sites we’ve linked to beneath the[…]

  47. smart contract coins mengatakan:

    smart contract coins

    […]Sites of interest we’ve a link to[…]

  48. security token mengatakan:

    security token

    […]usually posts some extremely fascinating stuff like this. If you’re new to this site[…]

  49. خرید vpn mengatakan:

    vpn ایفون

    Greetings from Colorado! I’m bored to death at work so I determined to search your site on my apple iphone throughout lunch break. I truly like the info you give here and simply cannot wait to just take a appear when I get residence. I’m shocked at how…

  50. vpn ایفون

    Fantastic story, reckoned we could blend numerous unrelated info, however truly truly really worth having a search, whoa did one particular specific master about Mid East has got a lot more problerms also

  51. خرید vpn mengatakan:

    vpn ایفون

    we came across a great world wide web web site which you could appreciate. Take a seem when you want

  52. اکانت vpn mengatakan:

    vpn ایفون

    I’m genuinely taking pleasure in the layout and format of your site. It is a quite easy on the eyes which tends to make it considerably far more pleasurable for me to occur listed here and check out more often. Did you retain the services of out a deve…

  53. landed properties for sale in lagos

    […]Here are a few of the web pages we suggest for our visitors[…]

  54. vpn ایفون

    Many thanks yet again for the site publish.Truly thank you! Wonderful.

  55. heavy haulage trucks mengatakan:

    heavy haulage trucks

    […]very couple of web-sites that take place to become comprehensive below, from our point of view are undoubtedly nicely really worth checking out[…]

  56. speelgoed kopen mengatakan:

    speelgoed kopen

    […]we like to honor many other online web-sites around the web, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

  57. vpn ایفون

    the time to research or get a search at the content material or internet-internet sites we have connected to under the

  58. cool math games mengatakan:

    cool math games

    […]Here are a number of the web sites we suggest for our visitors[…]

  59. vpn ایفون

    It is likely to be end of mine working day, even so before complete I am reading this wonderful post to boost my experience.

  60. Iphone bateriju maiņa

    […]Here are a number of the web pages we recommend for our visitors[…]

  61. mother of the bride hats

    […]we came across a cool web-site that you just may well enjoy. Take a appear should you want[…]

  62. Shop online for products

    […]Here is a good Weblog You might Come across Fascinating that we Encourage You[…]

  63. used trucks mengatakan:

    used trucks

    […]The facts mentioned within the post are some of the most beneficial offered […]

  64. Parfum kopen mengatakan:

    Parfum kopen

    […]here are some hyperlinks to web pages that we link to since we feel they’re worth visiting[…]

  65. W88 mengatakan:

    W88

    […]Here is an excellent Blog You may Uncover Fascinating that we Encourage You[…]

  66. confessions mengatakan:

    confessions

    […]The data mentioned in the post are a number of the best available […]

  67. خرید vpn mengatakan:

    vpn ایفون

    It is likely to be finish of mine day, nonetheless just before end I am reading through this fantastic submit to boost my expertise.

  68. youtube to mp4 mengatakan:

    youtube to mp4

    […]here are some links to web-sites that we link to due to the fact we feel they are worth visiting[…]

  69. domination mengatakan:

    domination

    […]check beneath, are some absolutely unrelated websites to ours, however, they may be most trustworthy sources that we use[…]

  70. ww88 mengatakan:

    ww88

    […]although websites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they are basically really worth a go via, so possess a look[…]

  71. vpn ایفون

    What’s up it’s me, I am also browsing this site on a typical foundation, this website is genuinely pleasurable and the viewers are actually sharing great views.

  72. nyc mengatakan:

    nyc

    […]please stop by the web sites we comply with, which includes this one particular, because it represents our picks from the web[…]

  73. vpn ایفون

    below are some hyperlinks to world wide web webpages that we link to for the cause that we think they might be actually well worth browsing

  74. خرید vpn mengatakan:

    vpn ایفون

    Great post! We will be linking to this great post on our site. Keep up the very good producing.

  75. ارور 1009 mengatakan:

    vpn ایفون

    Actually when an individual doesn’t be aware of afterward its up to other viewers that they will help, so here it happens.

  76. خرید کریو mengatakan:

    vpn ایفون

    I know this if off topic but I’m hunting into starting my personal weblog and was curious what all is required to get established up? I’m assuming possessing a blog like yours would price a pretty penny? I’m not quite internet savvy so I’m not a hundre…

  77. vpn ایفون

    we choose to honor lots of other web world wide web-sites on the net, even when they arent joined to us, by linking to them. Beneath are some webpages truly really worth examining out

  78. China reflow oven mengatakan:

    China reflow oven

    […]just beneath, are quite a few totally not related sites to ours, nonetheless, they’re certainly worth going over[…]

  79. vpn ایفون

    Really when someone doesn’t be mindful of afterward its up to other viewers that they will aid, so here it transpires.

  80. vpn ایفون

    we favor to honor plenty of other net world wide web-websites on the world wide web, even when they arent connected to us, by linking to them. Under are some webpages actually value examining out

  81. male masturbators mengatakan:

    male masturbators

    […]always a big fan of linking to bloggers that I appreciate but do not get a good deal of link appreciate from[…]

  82. اپل ایدی

    Hey! I know this is relatively off subject but I was pondering which weblog system are you employing for this web site? I’m acquiring ill and drained of WordPress because I’ve experienced problems with hackers and I’m hunting at choices for an addition…

  83. کریو ارزان mengatakan:

    vpn ایفون

    Wonderful website! I discovered it while searching on Yahoo Information. Do you have any guidelines on how to get shown in Yahoo News? I’ve been attempting for a while but I in no way seem to get there! Thank you

  84. Celebrity News mengatakan:

    Celebrity News

    […]the time to study or go to the content or web pages we’ve linked to below the[…]

  85. indian food mengatakan:

    indian food

    […]one of our visitors lately advised the following website[…]

  86. best legal steroids on the market

    […]the time to read or check out the content or web sites we’ve linked to beneath the[…]

  87. Hand Assembly mengatakan:

    Hand Assembly

    […]The facts talked about within the post are several of the most effective obtainable […]

  88. Reflow oven mengatakan:

    Reflow oven

    […]one of our visitors not too long ago advised the following website[…]

  89. dip5_10360 mengatakan:

    dip5_10360

    […]that is the finish of this post. Right here you will locate some websites that we feel you will value, just click the links over[…]

  90. pc software full download

    […]Here are a number of the web sites we recommend for our visitors[…]

  91. sections rf mengatakan:

    sections rf

    […]always a significant fan of linking to bloggers that I really like but really don’t get a great deal of link enjoy from[…]

  92. 2 Player Games free download for pc

    […]one of our visitors lately recommended the following website[…]

  93. usb flash drive manufacturer

    […]the time to study or stop by the content or internet sites we have linked to below the[…]

  94. reflow oven manufacturer

    […]we came across a cool web site which you could possibly delight in. Take a appear in the event you want[…]

  95. CBD Oil mengatakan:

    CBD Oil

    […]The information and facts mentioned in the write-up are several of the top offered […]

  96. SNSG mengatakan:

    SNSG

    […]although sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we really feel they’re in fact really worth a go by way of, so have a look[…]

  97. Orange Sun mengatakan:

    Orange Sun

    […]The facts talked about within the post are a number of the very best out there […]

  98. natural herbal remedies for better health

    […]the time to read or check out the material or web sites we’ve linked to beneath the[…]

  99. beauty tips that will make you radiate

    […]although sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they are truly really worth a go by means of, so have a look[…]

  100. Dave’s Original Mild Chili Recipe

    […]Every the moment in a though we choose blogs that we study. Listed below would be the latest websites that we choose […]

  101. How to find the right gift

    […]one of our guests a short while ago proposed the following website[…]